Algebehandling af træterrasse med smukke resultater

Vi finder din terrasses gamle skønhed frem igen

Har du en træterrasse, der engang fremstod smuk i sin helt nylakerede og farverige tilstand, men som nu i stedet har mistet sin farve, er blevet mørkere i træet og er fuld af grønne plamager med alger? Så bør du overveje en professionel algebehandling af træterrasse – og det kan vi ved Aalborg Tagteknik hjælpe dig med.

Vi finder skønheden frem i ældre træterrasser i hele Nordjylland, herunder Aalborg, Nørresundby og Randers. Har du en terrasse her i området, der har set bedre dage, er du således kommet til det helt rigtige sted. Vi hjælper dig med at gøre terrassen sommerklar med vores kompetente algebehandling af træterrasse.

Vi behandler både træ- og fliseterrasser

Ved Aalborg Tagteknik har vi stor erfaring og viden inden for forskellige former for algebehandling. Vi kan derfor hjælpe dig med både algebehandling af træterrasse og fliseterrasse. Her sørger vi først for en grundig algerensning af terrassen, hvorefter vi behandler træet eller fliserne med imprægnering, der sikrer materialet og giver et langtidsholdbart resultat.

Algebehandling af terrasser handler om rettidig omhug. Alger er i princippet ikke farlige, men hvis de får lov til at være på din terrasse længe nok, risikerer du, at de skader materialerne, som derfor kommer til at have brug for en reparation. Der er derfor al mulig god grund til at opsøge professionelle fagmænd, der kan hjælpe dig med en algebehandling af din terrasse, så du undgår større reparationer senere hen.

Kontakt os for en pris på algebehandling af træterrasse

Kunne du tænke dig en pris på at få udført en algebehandling af din træterrasse eller fliseterrasse, så kan du altid kontakte os og fortælle os om, hvordan vi kan hjælpe. Når vi kender til dine behov og opgavens omfang, udformer vi dig gerne en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud på din opgave

Vi er altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker. Udfyld gerne formularen herunder, så vender vi tilbage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Vi er stolte af vores arbejde & glade kunder!

Følg os på Facebook​​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​

Om firmaet

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have foretaget en fliserens, algebehandling eller maling af tag. Vi har mange års erfaring inden for arbejdet, og vi sørger altid for, at du får et perfekt resultat.

CVR​: 40644520

Kontakt os

Aalborg Tagteknik 2019 ApS

Hadsund Landevej 440, 9260 Gistrup

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her eller skrive til e-mail: aalborgtagteknik@gmail.com

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:​

Hverdage 08.00 - 16.00.