Isolering og efterisolering af loft med papirisolering

Hos Aalborg Tagteknik tilbyder vi efterisolering og isolering af loft samt loftrum med Isocell papirisolering hos kunder i Aalborg, Nørresundby og omegn samt hele Nordjylland. Isolering af loft er både effektivt og bæredygtigt, fordi man således eliminerer et varmetab, og derved vil din varmeregning blive reduceret.​

Sådan foregår isolering af loft med papiruld

Ved loftisolering blæser vi papiruld løst ud på loftet. Er der allerede en isolering, tilbyder vi efterisolering af loft. Her blæser vi blot papirisoleringen oven på den allerede eksisterende isolering. På den måde bliver eventuelle sprækker og revner i den gamle isolering fyldt op og dækket af det nye lag, hvilket er en ganske effektiv form for isolering af loft med henblik på at fjerne de kuldebroer, der er grunden til et varmetab.

​Det smarte ved papirisolering er, at fugten fra luften danner en hinde, som gør, at isoleringen bliver liggende, og således har man nem adgang til sine rør og ledninger, efter man har foretaget isolering af loft. Derudover hverken kradser eller klør papirisolering på huden.

Hvor meget isolering på loft?

De fleste vælger at få 200 millimeter papiruldsisolering på loftet, men det kan dog variere efter hustype.

En isolering har oftest tjen sig selv ind, i løbet af 3-5 år.

Vi rådgiver gerne i forhold til den mest optimale løsning for netop dit hus, når det kommer til isolering og efterisolering af loft.

Hvad koster isolering af loft?

Isolering af loft koster 70 kroner for 100 mm per kvadratmeter. Vi benytter kun papirisolering til isolering af lofter, etageadskillelser og skunke. Kunne du tænke dig en mere præcis pris på isolering af lige netop dit loft, hører vi meget gerne fra dig.

Danmarks bedste efterisolering af loft

Har du spørgsmål vedrørende loftisolering, eller har du brug for mere information om efterisolering af loft, kan du kontakte os på telefon 27 44 58 33 eller e-mail aalborgtagteknik2019@gmail.com .​ Vi tilbyder Danmarks bedste loftisolering!

Information

Aalborg Tagteknik

​CVR:  40644520