Danmarks billigste pris på maling af tag

Vidste du, at naturen nedbryder dit tag, hvis du ikke vedligeholder det? Med tiden mister dit tag både sit udseende og sin styrke.

Forlæng dit tags levetid med tagmaling fra Aalborg Tagteknik. Dit tag er udsat for mange forskellige slags vejrpåvirkninger, der alle er med til at nedbryde tagets overfladebeskyttelse. Derfor er det vigtigt, at du med professionel hjælp, sørger for at vedligeholde dit tag.

Der er flere måder hvorpå du kan vedligeholde dit tag, eksempelvis ved tagrensning, maling af tag / tagmaling, algerens eller algebehandling.

​Fliserensning – algebehandling gør dine fliser smukke igen

Aalborg Tagteknik har med mange års erfaring specialiseret sig i fliserens og algebehandling af fliser til Danmarks billigste pris. Vi fjerner både alger, mos, flisepest (de hvide pletter), samt skidt og snavs. Dine fliser bliver som nye igen. 

Efter fliserensningen vil vi foreslå en imprægnering af fliserne, som er en form for behandling af fliserne, der lukker af i flisens overflade, så fliserne kan holde sit pæne nye look i længere tid. 

En imprægnering er desuden med til at holde flisen modstandsdygtig overfor andre angreb, som fx syreregn og frost i form af vand som sætter sig i flisens overflade over vinteren.  

Så en imprægnering holder altså liv i dine fliser i længere tid end ellers forventet. Vi tilbyder 7 års garanti ved algebehandling af fliserne hver år.​​

​Algebehandling af tag

​​Dit tag bliver hvert år udsat for hårdt og omskifteligt vejr, og med tiden vil der dannes alger og mos på dit tag, som truer med at ødelægge dette.

Hos Aalborg Tagteknik er vi specialister i algebehandling af tag, som både gør dit tag nyt at se på samt forlænger dets levetid markant. Vi behandler taget med et miljøvenligt algemiddel, som er biologisk nedbrydeligt.

Det trænger ind i alger og mos, som river sig løs, hvorefter vind og regn fjerner det fra tagfladen.​ ​​Afhængigt af belægningernes tykkelse vil du i løbet af to dage til et år have et tag, der er så godt som nyt.

Den samme type behandling kan vi i øvrigt udføre på træterrasser, bygningsfacader, diverse mure og på stakitter, som også med tiden kan blive ramt af alge- og mosvækst, der kræver algebehandling.

Hvorfor skal jeg vælge tagmaling / maling af tag som vedligeholdelse?

Vælger man en tagmaling til sit hus, har det flere fordele. Regelmæssig algebehandling af tag med efterfølgende maling af tag kan få et hus til at fremstå nyt og smukt igen. Derved er der gode chancer for, at en tagmaling kan være med til at øge husets markedsværdi. Huset kommer samtidig til at fremstå mere friskt og vedligeholdt efter en tagmaling fra en professionel tagmaler. Rensning og maling af tag, er også med til at forlænge tagets levetid. For de flestes vedkommende, vil en god vedligeholdelse og tagmaling, ligesom en tagrensning, kunne forlænge tagets levetid med op til 10 – 15 år. 

Hvis dit tag er sundt og stærkt, kan det holde fugt, skimmel, frost osv. ude. Så snart taget begynder at være slidt, kan disse ting trænge ind i huset og i ekstreme tilfælde ødelægge tagkonstruktionen. Der er derfor god fornuft og økonomi i, at få en professionel tagmaler til at hjælpe med vedligeholdelsen og maling af dit tag. Vi har mange års erfaring, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag eller tagmaling. Så tager vi sammen en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os

Hør mere om algebehandling af tag med tagmaling. Kontakt os på 27 44 58 33 eller via kontaktformularen.

Tryk på billedet for at afspille video​

Information

Aalborg Tagteknik

​CVR:  40644520