Få efterisoleret dit hus

Efterisolering af dit hus har mange fordele. Det kan mindske din elregning, det er bedre for miljøet, og dit hus vil få en bedre energimærkning. Der er derfor udelukkende fordele ved at efterisolere dit hus. Det kan for eksempel være hulmursisolering, som vi udfører med glasuld. Du vil opleve, at dit hus bliver mindre fugtigt, og med tiden vil elregningen falde, fordi huset bedre holder på varmen, når det har bedre isolering.

​Få en individuel vurdering

Hos Aalborg Tagteknik er vores fokus på dig og dit hus. Vi er parate til at hjælpe med din individuelle sag. Det er forskelligt, hvilken form for isolering af hus, der bedst kan betale sig for dig.

Derfor starter vi med en undersøgelse, hvor vi sammen ser på, hvad der bedst kan betale sig, og hvordan du får den bedste pris på isolering.

Vi hjælper i hele Nordjylland

Vi hjælper med isolering af hus i Nordjylland såsom i Aalborg, hvor vi har vores hovedkontor. Vi kommer også ud i Nørresundby og hjælper med isolering. Faktisk kører vi gerne så langt som til Randers, hvor vi giver dig et godt tilbud på isolering af hus.

​​

Vi sætter bæredygtighed i fokus. Vi er CBI Danmark partner, hvilket betyder, at vi anvender bæredygtige metoder. Vi bruger papiruld og flamingokugler i høj kvalitet, så du får den bedste isoleringsevne.​

Hvad koster isolering?

Vi tilbyder gode priser på vores arbejde.

​Du kan få udført isolering af loft til 120 kr. pr. m2 inkl. moms.

​Kontakt os og vi tager en snak om, hvad der er bedst for dig og dit hus.

​​

Vi tager altid udgangspunkt i den individuelle sag.

​​

Vi kommer gerne og hjælper dig, så skriv, eller ring endelig til os.

Kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud på din isoleringsopgave

Vi er altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker. Udfyld gerne formularen herunder, så vender vi tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Vi er stolte af vores arbejde & glade kunder!

Følg os på Facebook​​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​

Om firmaet

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have foretaget en fliserens, algebehandling eller maling af tag. Vi har mange års erfaring inden for arbejdet, og vi sørger altid for, at du får et perfekt resultat.

CVR​: 40644520

Kontakt os

Aalborg Tagteknik 2019 ApS

Hadsund Landevej 440, 9260 Gistrup

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her eller skrive til e-mail: aalborgtagteknik@gmail.com

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:​

Hverdage 08.00 - 16.00.