Rensning og maling af tag til Danmarks billigste pris

tagrens og maling af tag til Danmarks billigste pris på kun kr. 110,- pr. m2

Vi holder til i Aalborg, men servicerer gerne kunder i blandt andet Randers, Nørresundby og hele Nordjylland

Vidste du, at naturen nedbryder dit tag, hvis du ikke vedligeholder det? Med tiden mister taget både sit udseende og sin styrke. Men faktisk kan du nemt forlænge levetiden på dit tag med en omgang rensning af tag og maling af tag fra Aalborg Tagteknik

Tagbehandling der øger tagets modstandsdygtighed

Med årene bliver taget på dit hus udsat for forskellige påvirkninger fra vind og vejr. Disse påvirkninger er alle med til at nedbryde tagets overfladebehandling, hvorfor taget mister sin modstandsdygtighed.

Det er derfor yderst vigtigt, hvis du ønsker et sundt og stærkt tag, at du sørger for at vedligeholde taget regelmæssigt. Dette kan blandt andet ske gennem en tagbehandling som for eksempel tagrensning, algebehandling og tagmaling. Dette er alle services, som vi tilbyder til vores kunder – og så endda til Danmarks billigste priser.

Hvorfor vælge tagmaling til vedligeholdelse af taget?

Vælger du tagmaling til vedligeholdelse af taget på dit hus, har det mange fremtidige fordele. En åbenlys fordel er, at dit tag efter behandling med rensning og maling af tag vil fremstå nyt og smukt igen, som da det blev lagt i sin tid. 

Det gælder, uanset om der er tale om rensning og maling af eternittag eller tegltag, og om det er sort eller rødt. Derved er der gode chancer for, at malingen ligeledes vil kunne være med til at øge husets markedsværdi. Med professionel rens og maling af tag kommer dit hus nemlig til at fremstå mere friskt og vedligeholdt – og dermed mere attraktivt for eventuelle fremtidige købere.

​Få bedre holdbarhed og et flottere tag

Regelmæssig tagrensning og tagmaling forlænger tagets levetid markant. For de flestes vedkommende med helt op til 10-15 år. Med et sundt tag holdes fugt, skimmelsvamp og frost ude, hvorimod disse nemt trænger ind, hvis taget er slidt.​

I ekstreme tilfælde vil tagkonstruktionen kunne blive ødelagt, hvis der for eksempel er alt for meget mos eller andet på taget. Der er derfor god fornuft og økonomi i at få en professionel tagmaler til at hjælpe med vedligeholdelse, maling og rensning af tag.

Hvad koster en tagrensning?

Som nævnt tilbyder vi tagrens for kun kr. 110,- pr. m2. Behandlingen indebærer en komplet rensning af taget, en algebehandling og to lag tagmaling. Derudover indebærer den også efterspænding og en gennemgang af taget for fejl og mangler. 

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på tagrensning og tagmaling af eternit- såvel som tegltag, så kontakt os endelig, hvis du vil have en mere nøjagtig pris.​

Kontakt os for en god pris på tagrens og maling af tag

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os. Hør mere om rensning og maling af tag, eller få et gratis tilbud på din opgave ved enten at ringe til os på telefon 27 44 58 33 eller skrive til os på vores e-mail aalborgtagteknik2019@gmail.com.

Information

Aalborg Tagteknik

​CVR:  40644520