Maling af tag med professionelt firma

Vi tager hånd om vedligeholdelsen af dit tag

Mangler dit tag sin tidligere skønhed og glans, og er du derfor på udkig efter et erfarent og kompetent firma, der kan få dit tag tilbage på højkant med kvalitetsmalerarbejde? Så kan Aalborg Tagteknik hjælpe dig. Vi er nemlig eksperter i tagmaling, og vi kan derfor sikre dit tags lange levetid med vores kyndige malearbejde.

Med udgangspunkt i Aalborg tager vi ud til kunder i hele Nordjylland, herunder Randers og Nørresundby, og tilbyder behandling med tagmaling. Uanset om du skal have hjælp til maling af eternittag, tegltag eller noget helt tredje, så kan vi klare opgaven for dig.

Tagbehandling der øger tagets modstandsdygtighed

Med årene bliver taget på dit hus udsat for forskellige påvirkninger fra vind og vejr. Disse påvirkninger er alle med til at nedbryde tagets overfladebehandling/overfladebeskyttelse, hvorfor taget mister sin modstandsdygtighed.

Det er derfor yderst vigtigt, hvis du ønsker et sundt og stærkt tag, at du sørger for at vedligeholde taget regelmæssigt. Dette kan bl.a. ske gennem en tagbehandling som f.eks. tagrensning, algebehandling og tagmaling. Dette er alle services, som vi tilbyder til vores kunder – og så endda til Danmarks billigste priser.

Hvad koster maling af tag?

Vi tilbyder maling af tag som overfladebeskyttelse for kun 125 kr. pr. m2. Vores behandling med tagmaling indebærer desuden også en komplet rensning af taget, en algebehandling samt efterspænding og en gennemgang for fejl og skader.

Hvorfor vælge en behandling med tagmaling som overfladebeskyttelse?

Vælger du tagmaling til vedligeholdelse af overfladebeskyttelsen på dit hustag, har det mange fremtidige fordele. En åbenlys fordel er, at dit tag efter behandling med maling af tag vil fremstå nyt og smukt igen, som da det blev lagt i sin tid.

Det gælder, uanset om der er tale om maling af eternittag eller tegltag, og om det er sort eller rødt. Derved er der gode chancer for, at malingen ligeledes vil kunne være med til at øge husets markedsværdi. 

Med professionel maling af tag kommer dit hus nemlig til at fremstå mere friskt og vedligeholdt – og dermed mere attraktivt for eventuelle fremtidige købere.​

Kontakt os for en god pris på maling af eternittag og andre tagtyper

Har du spørgsmål til vores behandling med tagmaling som overfladebeskyttelse eller maling af eternittag og andre tagtyper? Tøv ikke med at kontakte os. Hør mere om fordelene ved maling af tag, eller få et gratis tilbud på din opgave.

Vi er stolte af vores arbejde & glade kunder!

Følg os på Facebook​​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​

Om firmaet

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have foretaget en fliserens, algebehandling eller maling af tag. Vi har mange års erfaring inden for arbejdet, og vi sørger altid for, at du får et perfekt resultat.

CVR​: 40644520

Kontakt os

Aalborg Tagteknik 2019 ApS

Hadsund Landevej 440, 9260 Gistrup

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her eller skrive til e-mail: aalborgtagteknik@gmail.com

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:​

Hverdage 08.00 - 16.00.