Rensning og maling af tag til Danmarks billigste pris

Tagrens- og maling til en pris på kun 125 kr. pr. m2

Vidste du, at naturen nedbryder dit tag, hvis du ikke vedligeholder det? Med tiden mister taget både sit udseende og sin styrke. Men faktisk kan du nemt forlænge levetiden på dit tag med en omgang rensning af tag og maling af tag fra Aalborg Tagteknik. Vi holder til i Aalborg, men servicerer gerne kunder i bl.a. Randers, Nørresundby og hele Nordjylland.

Tagbehandling der øger tagets modstandsdygtighed

Med årene bliver taget på dit hus udsat for forskellige påvirkninger fra vind og vejr. Disse påvirkninger er alle med til at nedbryde tagets overfladebehandling/overfladebeskyttelse, hvorfor taget mister sin modstandsdygtighed.

Det er derfor yderst vigtigt, hvis du ønsker et sundt og stærkt tag, at du sørger for at vedligeholde taget regelmæssigt. Dette kan bl.a. ske gennem en tagbehandling som f.eks. tagrensning, algebehandling og tagmaling. Dette er alle services, som vi tilbyder til vores kunder – og så endda til Danmarks billigste priser.

Kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud på din opgave

Vi er altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker. Udfyld gerne formularen herunder, så vender vi tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Hvad koster en tagrensning?

Som nævnt tilbyder vi tagrens for kun 125 kr. pr. m2. Behandlingen indebærer en komplet rensning af taget, en algebehandling og to lag tagmaling. Derudover indebærer den også efterspænding og en gennemgang af taget for fejl og mangler.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på tagrensning og tagmaling af eternit- såvel som tegltag, så kontakt os endelig, hvis du vil have en mere nøjagtig pris.​

Hvorfor vælge tagmaling til vedligeholdelse af taget?

Vælger du tagmaling til vedligeholdelse af taget på dit hus, har det mange fremtidige fordele. En åbenlys fordel er, at dit tag efter behandling med rensning og maling af tag vil fremstå nyt og smukt igen, som da det blev lagt i sin tid.

Det gælder, uanset om der er tale om rensning og maling af eternittag eller tegltag, og om det er sort eller rødt. Derved er der gode chancer for, at malingen ligeledes vil kunne være med til at øge husets markedsværdi. Med professionel rens og maling af tag kommer dit hus nemlig til at fremstå mere friskt og vedligeholdt – og dermed mere attraktivt for eventuelle fremtidige købere.

Få bedre holdbarhed og et flottere tag

Regelmæssig tagrensning og tagmaling forlænger tagets levetid markant. For de flestes vedkommende med helt op til 10-15 år. Med et sundt tag holdes fugt, skimmelsvamp og frost ude, hvorimod disse nemt trænger ind, hvis taget er slidt.​

I ekstreme tilfælde vil tagkonstruktionen kunne blive ødelagt, hvis der f.eks. er alt for meget mos eller andet på taget. Der er derfor god fornuft og økonomi i at få en professionel tagmaler til at hjælpe med vedligeholdelse, maling og rensning af tag.

Kontakt os for en god pris på tagrens og maling af tag

Har du spørgsmål til tagrens- og maling, rengøring af tag eller behandling med tagmaling? Tøv ikke med at kontakte os. Hør mere om rensning og maling af tag, eller få et gratis tilbud på din opgave.

Vi er stolte af vores arbejde & glade kunder!

Følg os på Facebook​​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​

Om firmaet

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have foretaget en fliserens, algebehandling eller maling af tag. Vi har mange års erfaring inden for arbejdet, og vi sørger altid for, at du får et perfekt resultat.

CVR​: 40644520

Kontakt os

Aalborg Tagteknik 2019 ApS

Hadsund Landevej 440, 9260 Gistrup

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her eller skrive til e-mail: aalborgtagteknik@gmail.com

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:​

Hverdage 08.00 - 16.00.