Professionel fliserensning og imprægnering af fliser

Er dine fliser blevet triste og kedelige at se på? Og leder du derfor efter en kompetent fagmand, der kan få din havegang og terrasse til at stråle og funkle igen? Så er der hjælp at hente her hos Aalborg Tagteknik, hvor vi tilbyder alt fra algebehandlinger til imprægnering af fliser samt fliserensning – altid til Danmarks billigste pris. Vi er beliggende i Aalborg, men kører gerne ud til Nørresundby, Randers og hele Nordjylland.

Fliserens – hvordan?

Med vores fliserens behøver du ikke udsætte dig selv for besværet med at erstatte de gamle, slidte fliser med nye. Dine eksisterende fliser bliver som nye igen med en simpel rensning af fliser og efterfølgende imprægnering, der lukkes flisens overflade, så den holder sig pæn i mange år fremover. Det gælder uanset om det er indendørs i et køkken eller udendørs på terrassen.

Rensning af fliser som en gratis prøve

Vores dygtige fagmænd udfører algebehandling, imprægnering af fliser og behandling med nanoteknologi til attraktive priser. Det foregår efter alle kunstens regler, så fliserne kommer til at stråle som nye. Med vores avancerede udstyr til højtryksspuling kan vi nemt udføre en særdeles effektiv fliserensning, hvorefter skidt, flisepest og alger vil være forsvundet som dug for solen, så du igen kan nye synet af helt nye og rene fliser i haven. 

Du kan se de fantastiske resultater op billederne nedenfor. Du kan også bestille en gratis prøve, så du kan opleve resultatet med dine egne øjne. Vi benytter altid de mest miljøvenlige rengøringsprodukter, der samtidigt ikke slider på de overflader, der rengøres.

Få 7 års garanti på imprægnering af fliser

Rensning af fliser med efterfølgende imprægnering af fliser, og behandling med nanoteknologi, giver det absolut flotteste resultat, der holder i mange år fremover. Imprægneringen påføres flisen og binder sig til overfladen, så vand, skidt, flisepest og alger har svært ved at trænge ind i flisen. 

Med fliserens holder fliserne sig pæne et par år – og med imprægnering af fliser helt op til 10 år. Hos Aalborg Tagteknik giver vi altid 7 års garanti på imprægnering ved fast algebehandling en gang om året.

Hvad koster udendørs rensning af fliser?

Rensning af fliser koster fra kr. 40,- med en mindstepris på kr. 2.500,-

Hertil kan der købes en imprægnering af fliser, som gør, at resultatet holder tre til fem gange så lang tid.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker. Eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på imprægnering af fliser og fliserensning. 

Ring til os og hør mere på telefon 27 44 58 33 eller skriv en e-mail til aalborgtagteknik2019@gmail.com. Alternativt kan du også benytte kontaktformularen. Vi glæder os til at hjælpe dig til smukke, skinnende fliser.

​​

Information

Aalborg Tagteknik

​CVR:  40644520