Professionel fliserensning og imprægnering af fliser

Rengøring af fliser og behandling af flisepest

Er dine fliser blevet triste og kedelige at se på? Og leder du derfor efter en kompetent fagmand, der kan få din havegang og terrasse til at stråle og funkle igen? Så er der hjælp at hente her hos Aalborg Tagteknik, hvor vi tilbyder alt fra algebehandlinger og behandling af flisepest til imprægnering af fliser samt fliserensning – altid til Danmarks billigste pris.

Vi er beliggende i Aalborg, men kører gerne ud til Nørresundby, Randers og hele Nordjylland og hjælper med vores flisebehandling.

​Fliserens – hvordan?

Med vores fliserens behøver du ikke udsætte dig selv for besværet med at erstatte de gamle, slidte fliser med nye. Dine eksisterende fliser bliver som nye igen med en simpel rensning af fliser og efterfølgende imprægnering, der lukker flisens overflade, så den holder sig pæn i mange år fremover. Det gælder uanset om det er indendørs i et køkken eller udendørs på terrassen.

Kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud på din opgave

Vi er altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker. Udfyld gerne formularen herunder, så vender vi tilbage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Hvad koster udendørs rensning af fliser?

Rensning af fliser koster fra 40 kr. med en mindstepris på 2.500 kr.

Hertil kan der købes en imprægnering af fliser, som gør, at resultatet holder tre til fem gange så lang tid.

Rensning af fliser og flisepest-behandling som en gratis prøve

Vores dygtige fagmænd udfører rengøring af fliser, flisepest-behandling, algebehandling, imprægnering af fliser og flisebehandling med nanoteknologi til attraktive priser. Det foregår efter alle kunstens regler, så fliserne kommer til at stråle som nye. Med vores avancerede udstyr til højtryksspuling kan vi nemt udføre en særdeles effektiv fliserensning, hvorefter skidt, flisepest og alger vil være forsvundet som dug for solen, så du igen kan nyde synet af helt nye og rene fliser i haven.

Du kan se de fantastiske resultater på billederne nedenfor. Du kan også bestille en gratis prøve, så du kan se resultatet med dine egne øjne. Vi benytter altid de mest miljøvenlige rengøringsprodukter, der samtidigt ikke slider på de overflader, der rengøres.

Få 7 års garanti på imprægnering af fliser

Rensning af fliser med efterfølgende imprægnering af fliser, og behandling med nanoteknologi, giver det absolut flotteste resultat, der holder i mange år fremover. 

Imprægneringen påføres flisen og binder sig til overfladen, så vand, skidt, flisepest og alger har svært ved at trænge ind i flisen. Med fliserens holder fliserne sig pæne et par år – og med imprægnering af fliser helt op til 10 år. Hos Aalborg Tagteknik giver vi altid 7 års garanti på imprægnering ved fast algebehandling en gang om året.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på flisebehandling

Vi er altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker. Eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på rengøring af fliser, imprægnering af fliser, behandling af flisepest og fliserensning.

Vi er stolte af vores arbejde & glade kunder!

Følg os på Facebook​​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​

Om firmaet

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have foretaget en fliserens, algebehandling eller maling af tag. Vi har mange års erfaring inden for faget, og vi sørger altid for, at du får et perfekt resultat.

CVR​: 40644520

Kontakt os

Aalborg Tagteknik 2019 ApS

Hadsund Landevej 440, 9260 Gistrup

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her eller skrive til e-mail: aalborgtagteknik@gmail.com

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:​

Hverdage 08.00 - 16.00.