Efterisolering af loft: Bæredygtig isolering med papiruld

​Hos Aalborg Tagteknik tilbyder vi efterisolering og isolering af loft samt loftsrum med Isocell papirisolering 

til kunder i Aalborg, Nørresundby, Randers og resten af Nordjylland. 

Sådan foregår loftisolering med papiruld

Loftisolering er både effektivt og bæredygtigt, fordi man således eliminerer et varmetab – og dermed vil din varmeregning blive reduceret.

Ved isolering med papiruld blæser vi papiruld løst ud på loftet. Er der allerede en isolering af loft, tilbyder vi efterisolering. Her blæser vi blot papiruldsisolering ovenpå den allerede eksisterende isolering af loft. På den måde bliver eventuelle sprækker og revner i den gamle isolering fyldt op og dækket af det nye lag, hvilket er en ganske effektiv form for isolering af loft med henblik på at fjerne de kuldebroer, der er grunden til varmetabet.

Det smarte ved isolering med papiruld er, at fugten fra luften danner en hinde, der gør, at isoleringen bliver liggende. Således har man nem adgang til sine rør og ledninger, efter man har foretaget loftisolering. Derudover hverken kradser eller klør papirisolering på huden.

Hvor meget papirisolering skal der til?

De fleste vælger at få 200 millimeter papirisolering på loftet, men det kan dog variere efter hustype. En loftisolering har oftest tjent sig selv ind i løbet af 3-5 år.

Vi rådgiver gerne i forhold til den mest optimale løsning for netop dit hus, når det kommer til isolering og efterisolering af loft.​

Hvad koster efterisolering af loft?

Vi tilbyder loftisolering til en pris på kun kr. 70,- for 100 mm pr. m2. Vi benytter kun papirisolering til isolering af loft, etageadskillelse og skunk. Kunne du tænke dig en mere præcis pris på isolering og efterisolering af loft, hører vi meget gerne fra dig.

Danmarks bedste papiruldsisolering – kontakt os i dag

Har du spørgsmål vedrørende isolering med papiruld eller efterisolering af loft, kan du kontakte os på telefon 27 44 58 33 eller e-mail aalborgtagteknik2019@gmail.com

Vi ser frem til at give dig et tilbud på Danmarks bedste loftisolering!

Information

Aalborg Tagteknik

​CVR:  40644520