​Tagrenovering der forlænget tagets holdbarhed og levetid

​Trænger dit tag til at blive renoveret, og leder du i den forbindelse efter en kompetent virksomhed, der kan varetage arbejdet? 

Så står vi hos Aalborg Tagteknik klar til at hjælpe dig. 

​Vi er eksperter inden for blandt andet tagrenovering, og vi kan således udføre lige netop den renovering af tag, som du har behov for.

Vi varetager opgaver for kunder i blandt andet Aalborg, Randers og Nørresundby, og vi kører også gerne ud til kunder i resten af Nordjylland, som har brug for vores hjælp.

Hvilken form for tagrenovering har du behov for?

Hos Aalborg Tagteknik har vi både kompetencerne og erfaringen til at varetage mange forskellige opgaver i forbindelse med renovering af tag. Vi kan for eksempel tilbyde:

  • ​Tagmaling
  • ​Tagrens
  • ​Algebehandling​
  • ​Loftisolering
  • ​Almindelig tagreparation​
  • Andre tagopgaver

En tagrenovering kan dække over både store og små reparationer af taget, ligesom det også kan dække over forskellige tagbehandlinger, som kan have til formål at forlænge tagets holdbarhed eller sikre en bedre isolering.

Det betyder med andre ord, at vi både kan få dit tag til at se ud som nyt, ligesom det også kan føles som om, det er nyt, og vi gør det tilmed til konkurrencedygtige priser. 

Kontakt os og få en pris på renovering af tag

Kunne du tænke dig at få skræddersyet en pris på din kommende renovering af tag, er du meget velkommen til at kontakte os. Fortæl os om din opgave, eller lad os komme forbi på et uforpligtende besøg, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig på lige netop den renovering af tag, som dit tag har behov for.

Ring på telefon 27 44 58 33 eller skriv til vores e-mail aalborgtagteknik2019@gmail.com

Information

Aalborg Tagteknik

​CVR:  40644520