Tagrenovering der forlænger tagets holdbarhed og levetid

Professionel tagreparation og andet tagarbejde

Hos Aalborg Tagteknik er vi eksperter inden for bl.a. tagrenovering og tagreparation, og vi kan således udføre lige netop den renovering af tag, som du har behov for.

Vi varetager opgaver for kunder i bl.a. Aalborg, Randers og Nørresundby, og vi kører også gerne ud til kunder i resten af Nordjylland, som har brug for vores hjælp.

Hvilken form for tagrenovering har du behov for?

Hos Aalborg Tagteknik har vi både kompetencerne og erfaringen til at varetage mange forskellige opgaver i forbindelse med renovering af tag.

Vi kan f.eks. tilbyde:

Kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud på din opgave

Vi er altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker. Udfyld gerne formularen herunder, så vender vi tilbage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

​En tagrenovering kan dække over både store og små reparationer af taget, ligesom det også kan dække over forskellige tagbehandlinger, som kan have til formål at forlænge tagets holdbarhed eller sikre en bedre isolering.

Det betyder med andre ord, at vi både kan få dit tag til at se ud som nyt, ligesom det også kan føles som om, det er nyt, og vi gør det tilmed til konkurrencedygtige priser. 

Kontakt os og få en pris på renovering af tag

Kunne du tænke dig at få skræddersyet en pris på din kommende renovering af tag eller andet tagarbejde, er du meget velkommen til at kontakte os. Fortæl os om din opgave, eller lad os komme forbi på et uforpligtende besøg, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig på lige netop den renovering af tag, som dit tag har behov for.

Vi er stolte af vores arbejde & glade kunder!

Følg os på Facebook​​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​

Om firmaet

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have foretaget en fliserens, algebehandling eller maling af tag. Vi har mange års erfaring inden for faget, og vi sørger altid for, at du får et perfekt resultat.

CVR​: 40644520

Kontakt os

Aalborg Tagteknik 2019 ApS

Hadsund Landevej 440, 9260 Gistrup

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her eller skrive til e-mail: aalborgtagteknik@gmail.com

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:​

Hverdage 08.00 - 16.00.