Hulmursisolering udføres med papiruld

​Hos Aalborg Tagteknik tilbyder vi hulmursisolering med papiruld til gode priser. Vi holder til i Aalborg nær Nørresundby og Randers, men kører gerne ud til kunder i hele Nordjylland.

Hvilket isoleringsmateriale er bedst?

Vi er CBI Danmark +Partner, hvilket betyder, at vi er en bæredygtig samarbejdspartner, der anvender papiruld af høj kvalitet. Vi anvender flamingokugler til isolering fra CBI Danmark, som vi mener er den mest optimale løsning, idet man således opnår den bedste isoleringsevne. Du kan dermed være helt tryg ved at få udført en bæredygtig hulmursisolering hos os.

Hvorfor er der behov for hulmursisolering?

Med hulmursisolering undgår du træk og kolde vægge, så er dit hus ikke allerede hulmursisoleret, kan det være en rigtig god investering, som vil være tilbagebetalt allerede i løbet af ganske få år.

​Blev dit hus bygget før midten af 1970’erne, er der en risiko for, at dit hus ikke har en hulmursisolering, og oplever du samtidig problemer med træk og kolde vægge, kan det være en god ide at kontakte os.Hvad koster hulmursisolering?

Hulmursisolering hos Aalborg Tagteknik kr. 115,- pr. m2.

Døre og vinduer bliver selvfølgelig fratrukket kvadratmeterne, og boring og luftning af huller er inkluderet i prisen.

Kontakt os og for en pris på isolering af hulmur

Kunne du godt tænke dig at høre mere om, hvordan hulmursisolering helt konkret foregår, eller har du brug for, at vi kommer ud forbi din bolig og foretager et tjek af din hulmur med henblik på at udarbejde en pris, er du velkommen til at kontakte os.

Ring i dag på telefon 27 44 58 33 eller send os en e-mail med din forespørgsel til aalborgtagteknik2019@gmail.com 

Information

Aalborg Tagteknik

​CVR:  40644520