Hulmursisolering udføres med bæredygtigt isoleringsmateriale

Hos Aalborg Tagteknik tilbyder vi hulmursisolering med papiruld til gode priser, herunder efterisolering af hulmur. Vi holder til i Aalborg nær Nørresundby og Randers, men kører gerne ud til kunder i hele Nordjylland.

Hvad er hulmursisolering?

Hulmursisolering er en nem og billig måde at efterisolere ydervæggen på. Isoleringen foregår blandt andet ved, at der bores huller i fugerne, som bruges til at blæse isoleringen ind i hulrummet.

​Hvad koster hulmursisolering?

Prisen for hulmursisolering er afhængig af om hulmuren er tom, om hulmuren kun skal efterisoleres og hvor tyk hulmuren er. Døre og vinduer bliver selvfølgelig fratrukket kvadratmeterne, og boring og luftning af huller er inkluderet i prisen.

Hvorfor er der behov for isolering af hulmur?

Med isolering/efterisolering af hulmur undgår du træk og kolde vægge, så er dit hus ikke allerede hulmursisoleret, kan det være en rigtig god investering, som vil være tilbagebetalt allerede i løbet af ganske få år.

​​

​Blev dit hus bygget før midten af 1970’erne, er der en risiko for, at dit hus ikke har en hulmursisolering, og oplever du samtidig problemer med træk og kolde vægge, kan det være en god ide at kontakte os.

Hvilket isoleringsmateriale er bedst?

Vi er CBI Danmark +Partner, hvilket betyder, at vi er en bæredygtig samarbejdspartner, der anvender papiruld af høj kvalitet.

​​

Vi anvender flamingokugler til isolering fra CBI Danmark, som vi mener er den mest optimale løsning, idet man således opnår den bedste isoleringsevne. Du kan dermed være helt tryg ved at få udført en bæredygtig isolering af hulmur hos os.

Kontakt os og få en pris på din isoleringsopgave

Kunne du godt tænke dig at høre mere om, hvordan isolering af hulmur helt konkret foregår, eller har du brug for, at vi kommer ud forbi din bolig og foretager et tjek af din hulmur med henblik på at beregne en pris, er du velkommen til at kontakte os.

​​

Ring og hør mere om efterisolering af hulmur på telefon 27 44 58 33​ eller send os en e-mail med din forespørgsel til aalborgtagteknik@gmail.com.

Kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud på din isoleringsopgave

Vi er altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker. Udfyld gerne formularen herunder, så vender vi tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Vi er stolte af vores arbejde & glade kunder!

Følg os på Facebook​​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​

Om firmaet

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have foretaget en fliserens, algebehandling eller maling af tag. Vi har mange års erfaring inden for faget, og vi sørger altid for, at du får et perfekt resultat.

CVR​: 40644520

Kontakt os

Aalborg Tagteknik 2019 ApS

Hadsund Landevej 440, 9260 Gistrup

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her eller skrive til e-mail: aalborgtagteknik@gmail.com

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:​

Hverdage 08.00 - 16.00.