Papirisolering giver lavere elregning

Hvad er isolering med papiruld?

Uanset om det er loftisolering eller hulmursisolering, så laver vi isolering med papiruld, herunder efterisolering og facadeisolering. Det skyldes, at det er den mest effektive metode, og det er en bæredygtig metode. Vi er CBI Danmark partner og bruger bæredygtige metoder. Efterisolering af hus kan ske med papiruld men også med andre metoder. Vi tager dog udgangspunkt i den metode, som vi finder bedst, hvilket er papiruldsisolering.

Hvor udfører vi papiruldsisolering?

Papiruld-isolering udfører vi i Nordjylland. Kontakt os gerne for at få et tilbud, og vi kan give dig en pris pr. m2. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte case, og derfor er det ofte vigtigt med en forundersøgelse, så vi kan se, hvad din situation er. Vores kontor ligger i Aalborg, men vi kører gerne til Nørresundby og udfører papiruldsisolering. Isolering med papiruld udfører vi også gerne i Randers og omegn, hvis det er der, du bor.

Hvad koster papiruld-isolering af loft?

Prisen kommer an på forskellige faktorer. Pris pr. m2 er 200 mm papiruld for 120 kr. Det er efterisolering af loft eller papiruld isolering af loft. Kontakt os gerne og vi snakker om en pris.

Det er vigtigt for os, at kunden er tilfreds. Derfor går vi meget op i at udføre et godt stykke arbejde, men samtidig også give en god pris, som alle kan være med på.

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne for facadeisolering eller efterisolering af hus med papiruld.

Kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud på din isoleringsopgave

Vi er altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker. Udfyld gerne formularen herunder, så vender vi tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Vi er stolte af vores arbejde & glade kunder!

Følg os på Facebook​​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​

Om firmaet

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have foretaget en fliserens, algebehandling eller maling af tag. Vi har mange års erfaring inden for arbejdet, og vi sørger altid for, at du får et perfekt resultat.

CVR​: 40644520

Kontakt os

Aalborg Tagteknik 2019 ApS

Hadsund Landevej 440, 9260 Gistrup

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her eller skrive til e-mail: aalborgtagteknik@gmail.com

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:​

Hverdage 08.00 - 16.00.