Giv udendørsmiljøet nyt liv med algebehandling

Få bugt med algeudfordringerne ved modstandsdygtig flisebehandling og reparation

Alger har stærke forudsætninger for at udvikle sig under danske klimatiske forhold. Det danske vejr kan være omskifteligt, og det gør, at områder beklædt med fliser kan være nemme ofre for intense algeangreb.

Aalborg Tagteknik hjælper dig med at komme i bund med algebehandling af fliser, uanset om du holder til i det centrale Aalborg eller har adresse andre steder i Nordjylland, der repræsenterer unikke vejrfænomener, såsom Nørresundby og Randers.

Hos os sørger vi for, at du modtager rådgivning fra fagfolk med høj ekspertise, som er specialiserede indenfor algebehandling af træterrasse, fliser eller andet. Aalborg Tagteknik bestræber sig på at opnå funklende fliser i gårdhaven, på stien op mod huset eller på parkeringspladsen. 

Vi udfører store og små opgaver, der giver fliserne et friskt pust ved anvendelse af:
  • ​Algebehandling
  • ​Imprægnering af fliser
  • ​Behandling med nanoteknologi
  • ​Miljøvenlige behandlinger

​Det udføres til konkurrencedygtige priser, da vi mener, at alle fortjener fliser, der ser indbydende ud. Et algeangreb er ikke kun et spørgsmål om det ydre look, så læs med videre, og forstå, hvordan algerne kan påvirke flisernes funktionelle kvalitet.​

Kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud på din opgave

Vi er altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker. Udfyld gerne formularen herunder, så vender vi tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Hvad koster algebehandling af fliser?

Hos Aalborg Tagteknik kan du modtage en algebehandling af fliser til en pris fra 1200 kr. inkl. moms.

Lad effektiv algerens og algebehandling forvandle dine fliser​

​Alger er en meget naturlig del af de danske udendørsarealer, hvorfor det kan være fordelagtigt at lade professionelle håndtere algeudfordringerne. De kan være modstandsdygtige og genstridige. Et effektivt valg af algerens til fliser har stor betydning for, at flisearealet forvandles til at være sikkert, rent og indbydende.

Algerne ødelægger flisernes shine og skaber en usikker overflade. De mikroskopiske planter vokser på fugtige overflader, som resulterer i glat føre. Det udgør en høj sikkerhedsmæssig risiko for mennesker, der er uopmærksomme, dårligt gående eller ifører sig sko uden anti-skrid indlæg.

​Et misvedligeholdt fliseareal bliver aldrig en fest. Lad os finde løsningen, der pynter på din hverdag. Kontakt os for en samtale om, hvordan vi bedst bekæmper algerne hjemme hos dig, hvor vi har fokus på finish, miljøbevidsthed og effektivitet.​

Vi er stolte af vores arbejde & glade kunder!

Følg os på Facebook​​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​

Om firmaet

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have foretaget en fliserens, algebehandling eller maling af tag. Vi har mange års erfaring inden for arbejdet, og vi sørger altid for, at du får et perfekt resultat.

CVR​: 40644520

Kontakt os

Aalborg Tagteknik 2019 ApS

Hadsund Landevej 440, 9260 Gistrup

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her eller skrive til e-mail: aalborgtagteknik@gmail.com

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:​

Hverdage 08.00 - 16.00.