PROFESSIONEL ALGEBEHANDLING TIL DANMARKS BILLIGSTE PRIs

​Dit tag bliver hvert år udsat for hårdt og omskifteligt vejr, og med tiden vil der derfor dannes alger og mos på dit tag, som vil true med at ødelægge dit vigtigste værn mod regn og sne. Hos Aalborg Tagteknik er vi specialister i algebehandling af tage, fliser og lignende områder, hvor algerne ofte sætter sig. En algebehandling gør dit tag nyt at se på, ligesom det forlænger tagets levetid markant.

Kun de bedste biologiske midler til algebehandling

Vi behandler dit tag med et miljøvenligt desinficeringsmiddel, som er biologisk nedbrydeligt, hvorfor vores algebehandling ikke belaster naturen. Midlet trænger ind i alger og mos, som herefter river sig løs, så regn og vind kan fjerne det fra tagfladen. Alt afhængigt af, hvor tykke belægningerne på dit tag er, vil du i løbet af to dage til et år have et tag, der er så godt som nyt. 

Den samme algebehandling kan ligeledes udføres på træterrasser, bygningsfacader, diverse mure og på stakitter, der også med tiden kan blive ramt af alge- og mosvækst.  Det koster fra 1000 kr. inkl moms.

Har du problemer med alger og mos eller ønsker du at vide, hvordan du bedst sikrer dit tag mod vind og vejr, er du derfor velkommen til at kontakte os. Så giver vi et uforpligtende tilbud på lige netop den service, som du har behov for.

Kontakt os

Hør mere om algebehandling af tag med tagmaling. Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen.​​

Information

Aalborg Tagteknik

​CVR:  40644520