Algebehandling af tag og fliser - algerens til Danmarks billigste pris

​Hos aalborg tagteknik kører vi ud til kunder i hele nordjylland, herunder aalborg, nørresundby og randers.

Dit tag bliver hvert år udsat for hårdt og omskifteligt vejr, og med tiden vil der derfor dannes alger og mos på dit tag, som vil true med at ødelægge dit vigtigste værn mod regn og sne.

Hos Aalborg Tagteknik er vi specialister i algebehandling af tag samt algebehandling af fliser og lignende områder, hvor algerne ofte sætter sig. En algerens gør dit tag nyt at se på, ligesom det forlænger tagets levetid markant.

​Hvad er algebehandling?

Algebehandling er behandling mod alger og mos på dit tag eller dine fliser. Ved behandlingen trænger vores miljøvenlige midler ind i alger og mos, som herefter river sig løs, så regn og vind kan fjerne det fra tagfladen.

Alt afhængigt af hvor tykke belægningerne på dit tag er, vil du i løbet af to dage til et år have et tag, der er så godt som nyt. 

Den samme algebehandling kan ligeledes udføres på træterrasser, bygningsfacader, diverse mure og på stakitter, der også med tiden kan blive ramt af alge- og mosvækst. Vi tilbyder en pris fra kr. 1.000,- inkl. moms.​

Får du ikke en algebehandling af tag i tide, kan det ødelægge dit tag. Derfor er det altså en god ide at få en algerens af tag med jævne mellemrum, så du undgår omkostningerne ved tagrenovering eller reparation af tag.

Kun de bedste biologiske midler til algebehandling af fliser og tag

Vi vil gerne give vores kunder de bedste betingelser for algerens af fliser og tag – derfor behandler vi dit tag og dine fliser med et miljøvenligt desinficeringsmiddel, som er biologisk nedbrydeligt, hvorfor vores algebehandling ikke belaster naturen.

Har du problemer med alger og mos, eller ønsker du at vide, hvordan du bedst sikrer dit tag mod vind og vejr, er du derfor velkommen til at kontakte os. Så giver vi et uforpligtende tilbud på lige netop den service, som du har behov for.

Kontakt os og hør mere om algerens af tag eller fliser

Vil du vide mere om algebehandling af tag eller fliser, er du velkommen til at kontakte os. Du kan få fat i os på telefon 27 44 58 33, på e-mail aalborgtagteknik2019@gmail.com eller via kontaktformularen.​​

Information

Aalborg Tagteknik

​CVR:  40644520