Professionel algebehandling og algerens af fliser

Få bugt med algeudfordringerne med modstandsdygtig algerensning

Alger har stærke forudsætninger for at udvikle sig under danske klimatiske forhold. Det danske vejr kan være omskifteligt, og det gør, at områder beklædt med fliser kan være nemme ofre for intense algeangreb.

Aalborg Tagteknik kan hjælpe dig med med algebehandling af fliser, uanset om du holder til i det centrale Aalborg eller har adresse andre steder i Nordjylland, der repræsenterer unikke vejrfænomener, såsom Nørresundby og Randers.

Vi sørger for, at du modtager rådgivning fra fagfolk med høj ekspertise, som er specialiserede indenfor algebehandling og algerens af fliser, træterrasser eller andet. Aalborg Tagteknik bestræber sig på at opnå funklende fliser i gårdhaven, på stien op mod huset eller på parkeringspladsen. 

Vi udfører store og små opgaver, der giver fliserne et friskt pust ved anvendelse af:

  • ​Algerensning
  • Algebehandling
  • ​Imprægnering af fliser
  • ​Behandling med nanoteknologi
  • ​Miljøvenlige behandlinger

​​Det udføres til konkurrencedygtige priser, da vi mener, at alle fortjener fliser, der ser indbydende ud.

Kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud på din opgave

Vi er altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker. Udfyld gerne formularen herunder, så vender vi tilbage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Få en effektiv algebehandling og algerens af fliser

Et algeangreb er ikke kun et spørgsmål om det ydre look, det kan også påvirke flisernes funktionelle kvalitet.​

Algerne ødelægger flisernes shine og skaber en usikker overflade. De mikroskopiske planter vokser på fugtige overflader, som resulterer i glat føre. Det udgør en høj sikkerhedsmæssig risiko for mennesker, der er uopmærksomme, dårligt gående eller ifører sig sko uden anti-skrid indlæg.

Alger er en meget naturlig del af de danske udendørsarealer, hvorfor det kan være fordelagtigt at lade professionelle udføre en algerensning. Et effektivt behandling med algerens til fliser har stor betydning for, at flisearealet forvandles til at være sikkert, rent og indbydende.

Hvad koster algebehandling af fliser?

Hos Aalborg Tagteknik kan du modtage en algebehandling af fliser til en pris fra 1200 kr. inkl. moms.

​Lad os finde løsningen, der sikrer dine algeramte områder. Kontakt os for en samtale om, hvordan vi bedst bekæmper algerne hjemme hos dig med en professionel algerensning, hvor vi har fokus på finish, miljøbevidsthed og effektivitet.​

Vi er stolte af vores arbejde & glade kunder!

Følg os på Facebook​​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​

Om firmaet

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have foretaget en fliserens, algebehandling eller maling af tag. Vi har mange års erfaring inden for faget, og vi sørger altid for, at du får et perfekt resultat.

CVR​: 40644520

Kontakt os

Aalborg Tagteknik 2019 ApS

Hadsund Landevej 440, 9260 Gistrup

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her eller skrive til e-mail: aalborgtagteknik@gmail.com

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:​

Hverdage 08.00 - 16.00.