PROFESSIONEL ALGEBEHANDLING AF TAG til danmarks billigste pris

​Dit tag bliver hvert år udsat for hårdt og omskifteligt vejr, og med tiden vil der derfor dannes alger og mos på dit tag, som vil true med at ødelægge dit vigtigste værn mod regn og sne. 

Hos Aalborg Tagteknik er vi specialister i algebehandling af tag, fliser og lignende områder, hvor algerne ofte sætter sig. En algebehandling gør dit tag nyt at se på, ligesom det forlænger tagets levetid markant.

Vores kunder kommer primært fra Aalborg, Nørresundby, Randers og hele Nordjylland.

​Hvad er algebehandling?

Algebehandling er behandling mod alger og mos på dit tag. Ved behandlingen trænger vores miljøvenlige midler ind i alger og mos, som herefter river sig løs, så regn og vind kan fjerne det fra tagfladen. Alt afhængigt af, hvor tykke belægningerne på dit tag er, vil du i løbet af to dage til et år have et tag, der er så godt som nyt. 

Den samme algebehandling kan ligeledes udføres på træterrasser, bygningsfacader, diverse mure og på stakitter, der også med tiden kan blive ramt af alge- og mosvækst. Det koster fra kr. 1.000,- inkl. moms.​

Får du ikke en algebehandling af tag i tide, kan det ødelægge dit tag. Derfor er det altså en god idé at få algebehandling med jævne mellemrum, så du undgår omkostningerne ved tagrenovering eller reparation af tag. 

Kun de bedste biologiske midler til algebehandling

Vi vil gerne give vores kunder de bedste betingelser for en algebehandling – derfor behandler vi dit tag med et miljøvenligt desinficeringsmiddel, som er biologisk nedbrydeligt, hvorfor vores algebehandling ikke belaster naturen.

Har du problemer med alger og mos eller ønsker du at vide, hvordan du bedst sikrer dit tag mod vind og vejr, er du derfor velkommen til at kontakte os. Så giver vi et uforpligtende tilbud på lige netop den service, som du har behov for.

Kontakt os

Vil du vide mere om algebehandling af tag, er du velkommen til at kontakte os. Du kan få fat i os på telefon 27 44 58 33, på e-mail aalborgtagteknik2019@gmail.com eller via kontaktformularen.​​

Information

Aalborg Tagteknik

​CVR:  40644520