Efterisolering af loft: Bæredygtig isolering med papiruld

Hos Isolering Aalborg tilbyder vi efterisolering og isolering af loft samt loftsrum med isocell papirisolering til kunder i Aalborg, Nørresundby, Randers og resten af Nordjylland.​

Sådan foregår loftisolering med papiruld

Loftisolering er både effektivt og bæredygtigt, fordi man således eliminerer et varmetab – og dermed vil din varmeregning blive reduceret.

Ved isolering med papiruld blæser vi papiruld løst ud på loftet. Er der allerede en isolering af loft, tilbyder vi efterisolering. Her blæser vi blot papiruldsisolering ovenpå den allerede eksisterende isolering af loft. På den måde bliver eventuelle sprækker og revner i den gamle isolering fyldt op og dækket af det nye lag, hvilket er en ganske effektiv form for isolering af loft med henblik på at fjerne de kuldebroer, der er grunden til varmetabet.

Det smarte ved isolering med papiruld er, at fugten fra luften danner en hinde, der gør, at isoleringen bliver liggende. Således har man nem adgang til sine rør og ledninger, efter man har foretaget loftisolering. Derudover hverken kradser eller klør papirisolering på huden.

Hvad koster efterisolering af loft?

Vi tilbyder loftisolering til en pris på kun kr. 70,- for 100 mm pr. m2. Vi benytter kun papirisolering til isolering af loft, etageadskillelse og skunk. Kunne du tænke dig en mere præcis pris på isolering og efterisolering af loft, hører vi meget gerne fra dig. Efterisolering er tjent ind efter 3-5 år. Husk håndværkerfradrag.

Hvor meget papirisolering skal der til?

De fleste vælger at få 200 millimeter papirisolering på loftet, men det kan dog variere efter hustype. En loftisolering har oftest tjent sig selv ind i løbet af 3-5 år.

Vi rådgiver gerne i forhold til den mest optimale løsning for netop dit hus, når det kommer til isolering og efterisolering af loft.​

Danmarks bedste papiruldsisolering – kontakt os i dag

Har du spørgsmål vedr. isolering med papiruld eller efterisolering af loft, kan du kontakte os på telefon 42 34 10 40 eller e-mail isoleringaalborg@gmail.com.

​​

Vi ser frem til at give dig et tilbud på Danmarks bedste loftisolering!

Kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud på din opgave

Vi er altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker. Udfyld gerne formularen herunder, så vender vi tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Vi er stolte af vores arbejde & glade kunder!

Følg os på Facebook​​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​

Om firmaet

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have foretaget en fliserens, algebehandling eller maling af tag. Vi har mange års erfaring inden for arbejdet, og vi sørger altid for, at du får et perfekt resultat.

CVR​: 40644520

Kontakt os

Aalborg Tagteknik 2019 ApS

Hadsund Landevej 440, 9260 Gistrup

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her eller skrive til e-mail: aalborgtagteknik@gmail.com

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:​

Hverdage 08.00 - 16.00.