Vælg kvalitetssikker algebehandling af tag

Algerensning af tag i højeste kvalitet

Får du en ærgerlig følelse, når du får øje på de misfarvninger, der har overtaget størstedelen af boligens blanke sorte tegltag?

Hvis du kan mærke tristheden over omfanget, der generer husets helhedsindtryk, så bevæger fagfolkene fra Aalborg Tagteknik sig op i højderne for dig, så du kommer hjem til en bolig, hvor de ydre rammer beskytter de indre.

Algerne transporteres via algesporer. De lander på forskellige overflader, hvor taget især er i risiko for angreb. Alger behøver ikke være synlige, hvorfor professionel hjælp bør indtænkes, når tagets kosmetiske udtryk skal vedligeholdes. 

Hvad kan du holde øje med, når du skal vurdere, om der er alger på taget?

  • ​Grøn mos
  • ​Sorte striber
  • ​Grønne, gullige eller hvide pletter

​Som udgangspunkt er begroningerne uskadelige, da algerne ikke nedbryder materialer, men de skal bekæmpes, hvis du ønsker et flot kosmetisk udtryk, hvorfor algebehandling bør være et almindeligt punkt på vedligeholdelse af tag-listen. Det er begroningerne, der helst skal holdes nede, da det kan være roden til skader på taget, som kræver reparation – og dem forebygger vi ved at levere en kvalitetssikret algebehandling af taget.

Kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud på din opgave

Vi er altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker. Udfyld gerne formularen herunder, så vender vi tilbage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Hvad koster algebehandling af tag?

Hos Aalborg Tagteknik kan du modtage en algebehandling af tag til en pris fra 1200 kr. inkl. moms.

Kontinuerlig vedligeholdelse af tag giver pote

Vi holder til i Aalborg, men vi arbejder også i resten af det Nordjyske såsom Nørresundby og Randers. Alle fortjener et velfungerende tag over hovedet. Den løbende vedligeholdelse af tag, for at eliminere algerne, kan vi hjælpe med. Men hvad betyder det for hjemmet med algerens af tag?

  • ​Boligværdien øges markant, når taget er vedligeholdt og pænt
  • ​Levetiden på taget forlænges ved at holde trit med algernes udvikling på taget

Udseendemæssigt er det fordelagtigt at få bugt med algerne. Aalborg Tagteknik sørger for at udføre algebehandlingen med skånsomme tilgange. Arbejdet udføres med omtanke for miljøet og naturen. Det er en metode, hvor du kan fjerne alger med miljøvenlige metoder uden at gå på kompromis med effektiviteten og holdbarheden af elimineringen af alger. Vi fjerner også alger på fliser.

Vi er stolte af vores arbejde & glade kunder!

Følg os på Facebook​​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​

Om firmaet

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have foretaget en fliserens, algebehandling eller maling af tag. Vi har mange års erfaring inden for arbejdet, og vi sørger altid for, at du får et perfekt resultat.

CVR​: 40644520

Kontakt os

Aalborg Tagteknik 2019 ApS

Hadsund Landevej 440, 9260 Gistrup

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her eller skrive til e-mail: aalborgtagteknik@gmail.com

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:​

Hverdage 08.00 - 16.00.