Tagrensning og maling af tag til Danmarks billigste pris – 110 kr./kvm

Vi tilbyder tagrensning og maling af tag til Danmarks billigste pris på kun 110 kroner per kvadratmeter.

Vidste du, at naturen nedbryder dit tag, hvis du ikke vedligeholder det? Med tiden mister taget både sit udseende og sin styrke, men faktisk kan du nemt forlænge levetiden på dit tag med en omgang rensning af tag og tagmaling fra Aalborg Tagteknik. Vi holder til i Aalborg, men vi servicerer gerne kunder i blandt andet Randers, Nørresundby og hele Nordjylland.

Med årene bliver taget på dit hus udsat for forskellige påvirkninger fra vind og vejr. Disse påvirkninger er alle med til at nedbryde tagets overfladebehandling, hvorfor taget mister sin modstandsdygtighed.

Det er derfor vigtigt, hvis du ønsker et sundt og stærkt tag, at du med professionel hjælp sørger for at vedligeholde taget regelmæssigt. Dette kan eksempelvis ske gennem tagrensning, algebehandling eller maling af tag, som alle er services, vi tilbyder til alle vores kunder til Danmarks billigste priser.

Hvorfor vælge maling af tag til vedligeholdelse af taget?

Vælger du maling af tag som vedligeholdelse til taget på dit hus, har det mange fremtidige fordele. En åbenlys fordel er, at dit tag efter behandling med tagrensning og -maling vil fremstå nyt og smukt igen, som da det blev lagt i sin tid. 

Derved er der gode chancer for, at malingen ligeledes vil kunne være med til at øge husets markedsværdi.​

Med en professionel maling og rensning af tag kommer dit hus nemlig til at fremstå mere friskt og vedligeholdt og dermed mere attraktivt for eventuelle fremtidige købere. Regelmæssig tagrensning og tagmaling forlænger tagets levetid markant. For de flestes vedkommende med helt op til 10-15 år.

Med et sundt tag holdes fugt, skimmelsvamp, frost og så videre ude, hvorimod disse nemt trænger ind, hvis taget er slidt, hvorved tagkonstruktionen i ekstreme tilfælde vil kunne ødelægges.

Der er derfor god fornuft og økonomi i at få en professionel tagmaler til at hjælpe med vedligeholdelsen og maling af dit tag. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på, hvad maling og rensning af tag skal koste.

Hvad koster en tagrensning?

Som nævnt tilbyder vi tagrensning for kun 110 kroner per kvadratmeter. Behandlingen indebærer en komplet rensning at taget, en algebehandling og to lag maling. Derudover indebærer den også efterspænding og en gennemgang af taget for fejl og mangler.

​​

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på tagrens og tagmaling, så kontakt os endelig, hvis du vil have en mere nøjagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på maling og rensning af tag

Hør mere om rensning og maling af tag eller få et uforpligtende tilbud ved at ringe på telefon 27 44 58 33 eller skrive til vores e-mail aalborgtagteknik2019@gmail.com.​

Information

Aalborg Tagteknik

​CVR:  40644520